The Goalkeeper Camp 2023

 

Next Level Goaltendingin suosittu maalivahtileiri järjestetään jälleen. Leirillä perehdytään modernin maalivahtipelin teknisiin ja taktisiin vaatimuksiin ja luodaan pelisuunnitelmaa teorialuentojen ja käytännön harjoitteiden kautta.

  • Espoo, Otaniemi
  • 19.–21.6.2023  (klo 9.30–15)
  • Ikäraja 11–99 v
  • Hinta 175 euroa, sisältää päivittäisen lounaan

Ilmoittautumiset sähköpostilla: info@nextlevelgoaltending.fi

Next Level Superviikonloppu 5.-6.8.2023

 

HUOM. TAPAHTUMA PERUTTU

 

Next Level Goaltending järjestää Espoossa Otahallilla ainutlaatuisen viikonlopun maalinestopelaamisesta ja sen trendeistä aikuisikäisille maalivahdeille, maalivahtivalmentajille sekä lajivalmentajille. Maalinestopelissä suuri osa maalivahdin tekemistä valinnoista riippuu edessä olevien kenttäpelaajien valinnoista. Käymme viikonloppuna teorian ja lajiharjoitusten avulla läpi puolustuspelaamisen dynamiikkaa maalivahdin näkökulmasta. Molempina leiripäivinä on kaksi teorialuentoa ja yksi lajiharjoitus. Superviikonloppuun voi hyvin osallistua joko molempiin tai vain toiseen päivistä.

 

TASO 1, lauantai 5.8., klo 10–16:

Lauantaina perehdymme maalivahtipelin lainalaisuuksiin niin asennon, liikkumisen kuin sijoittumisenkin osalta. Käymme teorian ja lajiharjoitteiden avulla läpi torjunnan todennäköisyyden maksimointia, kun maalivahti on osana kuusikkoa.

 

TASO 2, sunnuntai 6.8., klo 10-16:

Sunnuntaina syvennymme vielä tarkemmin yhteistyön merkitykseen. Käsittelemme maalinestopelin dynamiikkaa ja maalivahdin toimintaa tarkasti suunnitellussa ja synkronoidussa ympäristössä. Perehdymme maaliodottamaan maalinestopelin näkökulmasta ja selvitämme keinoja pienentää yksittäisen tilanteen maaliodottamaa.

 

Leiripäivän hinta on 100 euroa, joka sisältää lounaan. Molempien päivien yhteistarjous on 185 euroa. Paikkoja on rajoitetusti. Ikäraja 16-99 vuotta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: info@nextlevelgoaltending.fi